Story of my life....

Story of my life....
This is me....Like friend with me thats great me to..but HATE me???Do i caree??Talk to the hand LOSER..ppffftttt...

Padah melancap...

SAYA pelajar berumur 24 tahun dan gemar beronani beberapa kali seminggu sejak di sekolah menengah lagi. Saya terbaca sebuah buku mengatakan kesan onani boleh dilihat pada wajah iaitu seseorang yang gemar melakukannya akan kelihatan lebih tua, selain zakar mengecil.Setiap perkara jika dilakukan secara keterlaluan boleh memberi kesan negatif walaupun ia baik serta menyeronokkan seperti senaman. Senaman jika dilakukan berlebihan mampu menyebabkan badan mengalami tekanan dan secara automatik mengganggu kesihatan. Sama juga dengan onani yang dapat melegakan tekanan syahwat tetapi jika kerap dilakukan, ia menjadikan pelakunya letih, lemah serta tidak bermaya, seterusnya memberi ketrampilan wajah individu itu kelihatan ‘tua’.
Jika anda tidak mahu perkara itu berlaku, sudah tentu anda akan menjauhkan diri daripada perbuatan terbabit. Mungkin itu yang dikehendaki penulis buku berkaitan amalan onani seperti anda baca. Jika ditinjau beberapa rencana yang dipaparkan di dalam laman web berkaitan masturbasi atau onani, semuanya mengatakan perbuatan itu satu cara untuk mengenali diri dan syahwat, selain ia perbuatan yang melegakan tekanan serta menceriakan diri.
Ada situasi di mana individu yang kerap beronani tidak dapat menghayati keseronokan syahwat dengan pasangan selepas berkahwin kerana dia hanya mampu mencapai klimaks melalui ‘cara’ tersendiri. Oleh itu, dia gagal klimaks dengan pasangan, kecuali jika melakukan onani. Sudah tentu perkara seperti itu mampu menjejaskan hubungan suami isteri.
Tanpa ejakulasi secara bersetubuh, lelaki terbabit tidak mampu menyalurkan sperma manakala isteri pula tidak akan hamil! Jadi, anda buatlah pilihan sama ada mahu meneruskan amalan onani atau mengurangkannya dan hanya dilakukan setakat untuk melegakan tekanan syahwat.
Jika anda tidak melakukannya secara kerap dan letih, saya pasti anda tidak akan kelihatan tua. Lagi pun, onani tidak menyebabkan ‘ketuaan’. Kadang-kala jika anda selalu beronani, zakar anda akan tumbuh membantut dan ditakuti tidak dapat memuaskan wanita. Juga terjadi kes ejakulasi pra-matang. Oleh itu berhati-hatilah!
Gunakanlah Wild-X Gen 2 untuk mengatasi merawat masalah zakar yang lembik dan tak tegang. Libido Gelatau PL Supergel pula bagus untuk masalah cepat pancut. Anda boleh melihat produk-produk kesihatan seksual yang lain di SINI.
BENDA NI AQ AMBIK DARI WEBSITE LAIN..BUKAN TULIS SENDIRI...

No comments:

Post a Comment